Links

Europafietsers
Fietsend Europa ontdekken

Hilleberg
Hilleberg is een Zweedse producent van tenten. Het bedrijf werd in 1973 opgericht door Bo & Renate Hilleberg, maar wordt inmiddels bestuurd door hun kinderen, Rolf en Petra. De tenten van Hilleberg kunnen gebruikt worden op expedities onder zware omstandigheden. Hoewel Hilleberg tenten maakt in verschillende maten en van een uiteenlopend ontwerp, is het bedrijf vooral bekend geworden door hun lichtgewicht tenten van hoge kwaliteit.

Natuurkampeerterreinen
Op de Natuurkampeerterreinen geniet je van rust, ruimte en buiten zijn. Je voelt je hier helemaal vrij!

NTKC (Nederlandse Toeristen Kampeer Club)
De NTKC staat voor sportief en actief tentkamperen.
De rustige en schone terreinen bieden je de mogelijkheid om rond je tentje heerlijk tot rust te komen en van de omgeving te genieten. En op de meeste terreinen kun je met beperkte voorzieningen ook in de winter terecht.

Ortlieb
In de stad of op reis met de fiets rond de wereld – het maakt niet uit: de fietstassen en rugzakken van ORTLIEB zijn bestemd voor iedereen die onafhankelijk van het weer buiten op pad wil zijn. Waterbestendig, duurzaam, uiterst functioneel en stevig geproduceerd, staan onze fietstassen en Backpacks maatgevend voor verantwoordelijkheid en met een open oog voor de dingen van de wereld – een ORTLIEB-rugzak zorgt ervoor dat je overal thuis bent.

Santos
Santos maakt fietsen van ongekende kwaliteit. Als je van fietsen houdt, houd je van Santos. De vakantiefietsen van Santos zijn het meest bekend, maar ook hun racefietsen en cyclocross fietsen zijn van uitstekende kwaliteit. Aandacht en zorg zijn de kernwoorden.

De Wereldfietser
De Wereldfietser is een vereniging van en voor fietsreizigers die degelijke informatie over het reizen op de fiets uitwisselt en hier voorlichting over geeft. Daarnaast brengen we contacten tot stand tussen fietsers in binnen- en buitenland, en we ondersteunen zo veel mogelijk de activiteiten van fietsreizigers.