Fietsen in Bourgondie – 7 – Montbard – Tonnere

Dinsdag 18 juni 2019 – Montbard – Tonnere (60,8 Km)

Vanmorgen vroeg op pad want het beloofde een warme dag te worden en daar was geen woord van gelogen. Nu 31 graden en bewolkt, benauwd weertje dus. Natuurlijk ook niks gewend nog. We klagen niet.
Wederom aangename makkelijke tocht. Veel te zien onderweg en zowaar ook geopende horeca dus lekker Galette met kaas en ei als lunch gegeten bij een tentje aan het kanaal. Al de hele vakantie Bonjouren en zwaaien we wat af naar tegenliggers, mensen op bootjes, in de dorpjes en op de camping. Wat een vriendelijke en behulpzame mensen hier. Blij dat wij in Nederland diverse talen krijgen aangeboden op school. Als puber had ik een allergie voor naamvallen en werkwoordvervoegingen maar nu zo tof om in diverse talen te kunnen communiceren. Al veel leuke gesprekjes gehad onderweg in diverse talen, zelfs in mijn steenkolen Frans!
De campings tot nu toe zijn echt top met goede faciliteiten, ruime plekken en goedkoop. (In hoogseizoen zal het wellicht ander verhaal zijn.) Kortom genieten in La Douce Bourgogne!

Overnachting op Camping La Cascade

Foto-impressie:

Routekaart:
(zoom in voor meer kaartdetail)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.