Fietsen in Bourgondie – 6 – Pouilly-en-Auxois – Montbard

Maandag 17 juni 2019 – Pouilly-en-Auxois – Montbard (60,7 Km)

Een makkie was het vandaag, lekker rustig aan naar Montbard gefietst. Onderweg koffie gedronken in Pont-Royal en boodschappen gedaan in Venarey-les-Laumes. In Venarey hebben we ook gelijk in het stadspark geluncht. Dit is een wat populairder stukje route want we hebben vandaag meerdere fietsers gezien. Voorgaande dagen kwamen we soms kilometerslang niemand tegen.
Na zo’n 60K kwamen in Montbard bij de camping aan. Het was maar net 3 uur geweest, dus nog lekker vroeg, maar de temperatuur was inmiddels opgelopen tot 32 C. dus met een plekje in de schaduw voor ons tentje waren wij wel blij.
Morgen hadden we eigenlijk een rustdag gepland, maar we voelen ons nog prima dus wij fietsen morgen gewoon weer verder.

Overnachting op Camping Les Treilles

Foto-impressie:

Routekaart:
(zoom in voor meer kaartdetail)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.