Fietsen in Bourgondie – 2 – Épiry – Decize

Woensdag 12 juni 2019 – Épiry – Decize (80,6 Km)

Na een lange, vermoeiende dag zijn wij aangekomen bij de Loire. De dag begon heel goed met veel zon. De eerste 10 km van de route waren weer langs Canal du Nivernais met heel veel sluisjes om de waterscheiding Seine-Loire te overbruggen. Daarna begon de wind flink op te steken en hadden wij hem ook pal tegen dus dat werd aardig zwoegen. Het hielp ook niet echt dat zo’n 40 Km van de route een beetje saai was en wij niet door dorpjes kwamen. Een dag met veel wind dus, maar ook met zon en tenslotte nog een ijskoude plensbui op onze kop vlak voordat wij in Decize kwamen waar wij gelukkig wel een mooi plekje op de camping hebben gevonden.

Overnachting op Camping les Halles

Foto-impressie:

Routekaart:
(zoom in voor meer kaartdetail)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.