Fietsen in Bourgondië – 1 – Andryes – Épiry

Dinsdag 11 juni 2019 – Andryes – Épiry (61,1K)

Wij zijn onderweg! Vanmorgen rond half tien vertrokken van de camping.
Al snel kwamen wij bij het Canal du Nivernais waarlangs wij over de jaagpaden verder fietsten. In Clamecy hebben wij koffie gedronken, ondertussen werd de lucht wel erg donker maar toch hebben wij nauwelijks regen gehad, af en toe een paar spatten en dat was alles. En de temperatuur was prima!
Onderweg veel sluisjes en bruggen die we zelf moesten bedienen om aan de overkant te komen. Omdat we nog boodschappen moesten doen afgeslagen naar Corbigny en dat was gelijk de vuurdoop voor wat nog komen zou. De eerste heuvels bedwongen om bij onze einddoel van de dag te komen Hotel Sur Yonne in Épiry. Er zijn daar ook een stuk of 6 kampeerplaatsen en daar staat ons tentje voor een nachtje. Heel aardig dat we van de eigenaren gebruik mochten maken van het overdekte terras en meubilair van één van de huisjes zodat we droog konden koken en eten.

Overnachting bij Hotel Camping Sur Yonne

Foto-impressie:

Routekaart:
(zoom in voor meer kaartdetail)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.