Rondje Overbetuwe (39K)

Vrijdag hebben wij ons tentje neergezet op Quadenoord bij Renkum en genoten van de zon. Zaterdag hadden wij een verplichte fiets-loze dag want de fietsen moeten voor een servicebeurt naar de dealer maar vandaag zijn wij, voordat we vandaag weer richting huis vertrokken nog een rondje om geweest op de fiets. Eerst binnendoor vanaf Renkum naar Wageningen, daar het pontje over de Rijn naar Randwijk genomen. In Overbetuwe een stukje langs de Linge en met het pontje van Driel weer overgezet en zo terug naar Renkum.
Lekker bijgekleurd door het zonnetje en een mooi kampeerweekeinde gehad. Goede test voor onze 10-daagse Roadtrip die over drie weken van start gaat 🙂

Rondje Overbetuwe (39Km)

Foto impressie:
(Klik op de Thumbnail om een grotere foto te zien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.