Koker voor Kachelpijp

Gelijk met onze tentkachel hebben we zo’n mooie nestbare RVS kachelpijp van Moosecamp gekocht die in elkaar geschoven slechts een pakket van 50cm x 12cm is. De pijp zat echter in een kartonnen doos toen we hem kochten en dat is niet de meest ideale bescherming en ik was daarom op zoek naar een stevige koker om de pijp in te vervoeren.
Bij de gewone bouwmarkt werden geen kunstof buizen verkocht met zo’n grote diameter maar uiteindelijk geslaagd bij Wildkamp. Het is een mooie stevige koker geworden met vaste dop aan de onderkant en een verloopring met schroefdeksel aan de bovenkant.

20141013-koker-001

3 comments

  • Remy

    Mooie koker! De kartonnen doos is inderdaad niet echt ideaal… Ik ga m ook maken voor mijn kachelpijp. En had daarover een vraagje; heb je de buis met een diameter van 125mm of 160mm gebruikt? En hoe kom je dan uit met de schroefjes in de buitenmantel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.