Oeverlandroute – 7 – Ohé en Laak – Sint Geertruid

Missie volbracht! 😀 Vandaag was onze laatste etappe van de Oeverlandroute en hebben wij grotendeels door België gereden; uiteindelijk kwamen wij uit bij het pontje over de Maas wat ons naar Eijsden bracht en veel zuidelijker kan je niet in Nederland komen. Daarna zijn we doorgereden naar het NTKC kampeerterrein De Heerkuil in Sint Geertruid en daar blijven wij nog het Pinksterweekend voor we weer op de trein stappen naar huis.
Oeverlandroute – 7 – Ohé en Laak – Sint Geertruid (63Km)

Foto impressie:
(Klik op de Thumbnail om een grotere foto te zien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.