Oeverlandroute – 6 – Leende – Ohé en Laak

Gisteren een lekker rustdagje gehad waarop een vrolijke 🙂 fietsenmaker-dame mijn achterwiel gemaakt heeft zodat wij vandaag weer verder konden. Het beginstuk van vandaag was een beetje saai landschap maar later werd het weer mooi en zijn we door de Peel gereden, hebben we geluncht in het oude stadje Thorn en zijn daarna verder gereden aan de Belgische kant van de Maas. Aan het eind van de middag zijn we met een klein pontje de Maas weer overgestoken en hebben nu een kampeerplekje in Ohé en Laak gevonden.

Oeverlandroute – 6 – Leende – Ohé en Laak (72Km)

Foto impressie:
(Klik op de Thumbnail om een grotere foto te zien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.