Oeverlandroute – 5 – Sint Oedenrode – Leende

Afgelopen nacht veel weerlichten rondom ons heen maar geen donder, vanochtend was het wel bewolkt en een stuk koeler dan gisteren. Lekker aangenaam weer om te fietsen dus. Vandaag kwamen we door Eindhoven, maar daar zijn we snel doorheen gefietst want daar viel niet veel te zien. Later op de dag fietsten we over de Strabrechtse Hei en dat was wel een heel mooi stuk, tot slot kwamen we bij Leende en vonden een mooi kampeerplekje op Natuurkampeerterrein Klein-Frankrijk tussen de bomen aan de rand van een ven.
Vlak voor aankomst brak er een spaak in mijn achterwiel en nu zit er een lichte slag in mijn achterwiel. We waren toch al van plan om hier 2 nachtjes te blijven en er is een fietsenmaker in het dorp, dus morgen maar eens kijken of die er een nieuwe spaak in kan zetten en de velg richten.

Oeverlandroute – 5 – Sint Oedenrode – Leende (61Km)

Foto impressie:
(Klik op de Thumbnail om een grotere foto te zien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *