Oeverlandroute – 3 – Haastrecht – Leerdam

Gisteren hadden we een rustdag en hebben we Gouda bezocht. Vanmorgen alles ingepakt en weer op weg gegaan. Van Haastrecht, via Schoonhoven, langs de Lek, met het pontje bij Lopik over de Lek en uiteindelijk naar Leerdam.
Wij zijn nu in de Bijbel-Gordel belandt en het is duidelijk te merken dat het zondag is. In de dorpen zijn de straten uitgestorven, klinkt het kerkgezang uit de volle kerken, er is geen supermarkt open en een aantal kampeerterreinen accepteren geen nieuwe gasten op zondag.
Toch hebben wij weer een mooi plekje weten te vinden op Natuurkampeerterrein Kampeerbosje aan de rand van een akker, en het vriendelijke kampeerterrein-echtpaar is ingesteld op doortrekkende reizigers die ook op zondag arriveren; eerste levensbehoeften zoals bier, wijn en rosé kan dan ook gewoon voor kostprijs uit de koelkast gepakt worden 🙂

Oeverlandroute – 3 – Haastrecht – Leerdam (35Km)

Foto impressie:
(Klik op de Thumbnail om een grotere foto te zien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *