Luifel voor de Tipi

Onderweg naar Nijmegen, waar ik Sheila heengebracht heb waar ze de 4-daagse gaat lopen, snel nog even langs Bart en Susan, die vandaag hun Tipitentenshow op Quadenoord hielden, om nog even de luifel voor de Tipi te bekijken. Ik had al hele goede berichten over de luifel gehoord maar wilde hem toch nog even zien.
Ziet er goed uit, en precies wat we voor ogen hebben. Een mooie afsluiting voor de deur zodat die open kan blijven wanneer het regent, makkelijk te bevestigen en snel weer te verwijderen mocht het plotseling hard gaan waaien.
Ik heb hem dan ook gelijk gereserveerd bij Bart. Vrijdag, wanneer ik Sheila weer ophaal, rijd ik eerst even langs Ede om de luifel op te halen. Mooi geregeld!

20160717-tipiluifel-001

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *